QUEENLAZER

İlkeli Çalışma Sürekli Müşteri Memnuniyeti Hedefi ile Çalışmaya Devam

Yaptığımız İşi Seviyoruz

Dünden Bugüne Yaptığımız İşi Severek Yapıyoruz. Hizmet ve Servis Vermek Bizim Birinci Önceliğimiz Müşterilerimiz Yanlız Değiller.

Çalışma Sürecimiz

7/24 Hizmet Anlayışı ile Çözüm Ortağı olma Hedefi ile Siz Değerli Müşterilerimize Her An Her Saniye Ulaşabilir olmayı Hedefledik ve Bu Doğrultuda Hizmet Veriyoruz.

Bizi Tanıyın

QUEENLAZER

LAZER EPİLASYON VE ZAYIFLAMA CİHAZLARI ÜRETİCİ VE SATICISI

Salonların Tüm İhtiyaçlarını Biliyoruz.

2019 yılında kurulan firmamız , Türkiye Medikal ve Kozmetik sektöründe profesyonel bir anlayışlaçalışmalarını sürdüren ve Türkiye Medikal ve Kozmetik sektöründe markalaşma adına ciddi atılımlar yapan , bu sektörlerde hizmet veren Hastane , Poliklinik ve Güzellik Salonlarına , alanında marka olmuş ürünleri müşterilerine sunarak , onlara en iyi hizmeti sunmayı hedeflemiştir.

Dünyaca tanınan markaları çatısı altında toplayan firmamız , distribitörlüğünü yaptığı tüm cihazlarda CE ve TSE belgeleri mevcuttur. Queen Lazer LTD.ŞTİ olarak uzman ekibimiz ile ; eğitim , teknik servis ve depolama ile ilgili tüm hizmetlerimiz profesyonelce verilmektedir.

AR-GE çalışmları ile dünya genelinde gelişmekte olan tüm teknolojiler , firmamız AR-GE yetkilileri tarafından yakından takip edilmektedir.

Türkiye Medikal ve Kozmetik sektörünün öncü ve lider firmalarından olan Queen Lazer LTD.ŞTİ ulaştığı başarıyı , ilkelerinden , kalitesinden ve dürüstlüğünden ödün vermeden , firmamızı daha ileri noktalara taşımayı hedeflemektedir.

 

Müşteri Memnuniyeti Odaklı Çalışma Devam

2019
KURULUŞ YILI
750
MUTLU MÜŞTERİ
190
BİZİMLE ÇALIŞAN MERKEZ
2
KENDİMİZE AİT MAĞAZA
8
ÇALIŞAN TEKNİK EKİP
50
ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ